Skip to content

Verksamhet Skola

Vi är en Skånebaserad samarbetspart som alltid strävar efter elevers välbefinnande inom näringsrik skollunch med flertalet flexibla lösningar som anpassas just efter era behov. Vår näringsrika och välsmakande mat som idag serveras inom skåneregionen.

Vi tillhandahåller bespisningsmöjligheter med personal och matsal med hög restaurangstandard. Vi levererar mat från eget kök som distribueras till bland annat hotell som vi hyr in i nära anslutning till skolorna.
Konceptet är anpassat för ekonomisk, rationell och flexibel hantering för att servera skolor nylagad och näringsrik mat med anpassning till födoämnesallergier. Denna affärsmodell lämpar sig väl för skolor som idag saknar kök samt matsal för servering.
Varje dag serverar vi tre alternativ av varmrätter, Kött, Fågel, Vegetarisk samt en riklig salladsbuffe med bröd och dryck.
Vi har en ständigt pågående produktutveckling i vårt provkök för att tillhandahålla attraktiva maträtter och menyer som är miljövänligt producerade.

Food5days arbetar med olika lösningar inom skollunch, vi erbjuder och skräddarsyr för att anpassa vår verksamhet just utefter  era behov.